maandag, 07 juli 2003

VAKANTIE.

't Is weer vakantie.De jaarlijkse waanzinnige volksverhuizing is weer op gang gekomen. Met duizenden zijn ze ook weer aan zee aangespoeld.Terwijl de zon verstoppertje speelt met de wolken, palmen de zonnekloppers stormerderhand de stranden in, gaan krijsende kinderen pootje baden en gaan onbesuisde tieners wild tekeer in de golven.Op de terrassen zitten dikbuikige mannen met hun opgedirkte vrouwen Duvel te drinken en koffie te slurpen terwijl ze vanachter hun goedkope zonnebrilletje de anderen begluren en bespieden. Wat verderop staan ze in de rij om een ijsje te bemachtigen en in de restaurants - waar ze bediend worden door onervaren jobstudenten met een acnégezicht - eten ze mosselen met friet of vettige hamburgers met mayonaise en ketchup.
Het is opvallend hoe een vakantie een mens kan veranderen ! Geen gezeur meer over de files, geen zure oprispingen meer over de prijsstijgingen, zelfs geen kritiek meer op onze politici....
Het gevoel van collectieve euforie overheerst alles en nog wat...
Helaas, het jaarlijkse vakantiegeld zal ook dit jaar voor velen onvoldoende zijn om alles te betalen en de terugkeer naar de dagelijkse sleur is voor velen dichterbij dan ze denken.
Wedden dat ze opnieuw met zijn allen  gaan kankeren over de verhoging van de accinzen,de prijs van de sigaretten, de benzine, enz...
Wedden dat de belastingen drastisch zullen verhogen en de energieprijzen zullen ingaan....
Wedden dat wij ons opnieuw zullen ergeren aan de gevolgen van de files en de treinstakingen ...
Wedden dat wij  opnieuw het gevoel gaan krijgen dat we ons niet meer thuisvoelen in ons eigen land ...
Gelukkig dromen velen al van hun volgende vakantie.
Hoop doet leven ...maar dromen zijn bedrog !
 

12:36 Gepost door WV. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |  Print

Commentaren

het leven vanuit de wetstraat hallo nonkel en Co,
mooi gedaan ,een prachtig initiatief die velen onder ons zullen boeien want vele zijn gegrepen door de zee-microbe.....
In Brussel is het einde van de tunnel in't zicht ! Di Rupo en companen beginnen eruit te geraken, een geluk zou ik zo zeggen des te vroeger dat wij op verlof kunnen vertrekken en de ioden van Middelkerke trotseren...
Er is echter nog 1 groot probleem : de ministerportefuilles !! Nu zal het ellenbogenwerk beginnen alles willen en niets afstaan, maar met een Stevaert in de regering zullen er veel gratisse dingskes bijzijn niet ?
Zie zo, zodus een korte reactie vanuit de Wetstraat die op een boogscheut van de Lamermont ligt oeps ik hoor het donderen tot hier...Is Louis Michel misschien terug gevallen ?Of was het een windje dat hij liet?

Een annecdote; Di Rupo en Stevaert liggen aan tafelen te roddelen over alles en nog want het interesseert hun toch niets als ze maar de centjes oprapen tot ineens Michel door zijn knieen zakt en smak op de grond !
Oujoejoei zegt Di Rupo tegen Sevaert, oewat nu gedaan ?
Waarop Verhofstadt er tussen komt en zegt : " da vallen is niks maar da oprapen zal iets anders worden !!!"dada
greets nonkel jimmy

Gepost door: jimmy faute | dinsdag, 08 juli 2003

Meer sex aan zee Van een verrassing gesproken. Typisch iets van Willy Vincent, altijd onverwachts uit de hoek komen. Is het het aard van het beestje of is het louter uit verveling. In elk geval lijkt het maar saai aan zee in Middelkerke, aangezien je site veel gelezen moet worden, zou ik gauw over de sex op het strand beschrijven; maak ons maar benieuwd

Gepost door: freddy vincent | dinsdag, 08 juli 2003

zo maar Kvind da nonkel Freddy gelijk heeft, der is precies ni veel te zien. Ist alles wa ge te doen hebt op uwen (ouwen) dag, mensen begluren, tis nog erger dan Big Brother !!! Grapje pa. Kben benieuwd wat er nog zal volgen.
Tot schrijfs. Groetjes uit Bever

Gepost door: Patricia | woensdag, 09 juli 2003

De commentaren zijn gesloten.