woensdag, 09 juli 2003

Als de zon schijnt...

Elke kustgemeente tracht zich zoveel mogelijk te profileren en probeert door alle middelen de aandacht te trekken van de vele toeristen. En geloof mij :de kustburgemeesters weten zeer goed waar ze mee bezig zijn.
Neem nu de gemeente BREDENE. Tot voor enkele jaren was het bij het grote publiek gekend voor de vele campingverblijven, de ruige duinen en de dagelijkse zuippartijen in de talrijke cafés.Elke avond had de politie er de handen vol om de vele vechtersbazen er tot kalmte aan te manen...
Vandaag staat het naaktstrand volop in de schijnwerpers...Als de zon maar eventjes schijnt lopen de afgebakende duinen en het kleine  strand vol met naturisten.Dit zijn mannen en vrouwen die er naakt rondlopen en zich niet schamen voor de fysische onvolkomenheden van hun lichamen. Op zich kan ik best verdragen dat mensen hun hobby beoefenen maar wat  daar de jongste tijd aan het gebeuren is,  loopt de spuigaten uit !Het naaktstrand van Bredene is uitgegroeid tot een Europese trefplaats voor homo's en lesbiennes.
Als er ergens wat te beleven valt duiken er ook toeschouwers op. Honderden geile gluurders doorkruisen de duinen op zoek naar  een opwindend schouwspel.
Intussen smeden andere burgemeesters plannen om ook in andere kustgemeenten vanaf volgend jaar naaktstranden te openen. Het ziet er  dus naar uit dat men voor het   toerisme aan de kust het gat in de markt heeft gevonden ! Mijn vraag is: wat zal de textielindustrie hiervan denken ?

22:08 Gepost door WV. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.