vrijdag, 11 juli 2003

ANKE VAN DERMEERSCH of KYLIE MINOGUE ?

In de kranten lees ik dat men op zoek is naar geschikte vrouwen om minister te worden. Wetenschappers hebben al lang ontdekt dat vrouwen "anders" denken en handelen dan mannen .
Het zal wel  wat te maken hebben met de biologische verschillen en het rollenpatroon dat ze sinds jaren ontwikkeld hebben.Of vrouwen voor het zware(?)politieke werk in aanmerking komen laat ik aan uw oordeel over... Eén ding is zeker : de dag dat er meer vrouwen in de politiek stappen, zullen ook  de beslissingen "anders" zijn.
In alle politieke partijen zijn spindokters koortsachtig aan het bestuderen hoe deze dames eruit moeten zien om succes te hebben. Neem nu ANKE VAAN DERMEERSCH : behaalde bij de jongste verkiezingen meer dan 106.000 voorkeurstemmen, combineert uiterlijke schoonheid met intelligentie (iets wat volgens  bepaalde geleerden slechts sporadisch voorkomt !), heeft iets mysterieus uitdagend in haar glimlach ,is blond .. en heeft  goddelijke lange benen  en  beantwoordt perfect aan het profiel dat mannen zich voorhouden van de ideale vrouw. Spijtig genoeg komt Anke niet in aanmerking ...omdat ze in de verkeerde politieke partij is terechtgekomen .Om de ontgoocheling van haar vele fans wat te verzachten publiceer ik hierbij een foto die mijn standpunt kracht moet bijzetten. Aan u, beste kenner, om uit te maken of dit een authentieke foto is van Anke of Kylie !!!! 

11:56 Gepost door WV. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Print

Commentaren

Kylie 't Is Kylie, want ik heb ze al gehad ....

Gepost door: Bruce | donderdag, 24 juli 2003

De commentaren zijn gesloten.