donderdag, 24 juli 2003

IS DIT BRIGITTA ????

Eigenlijk was ik van plan hier vandaag mijn gal uit  te spuwen over de de regering Verhofstadt..Want samen  met zoveel inwoners in dit land heb ik moeten vaststellen hoe de "politici" hun beloften hebben ingeslikt en ons op een schandelijke manier hebben bedot. Wij hadden beter moeten weten !!! Toen ik een paar weken geleden (nog voor de vorming van deze regering ) voorspelde dat er weinig goeds te verwachten was, zullen velen gedacht hebben dat ik voor profeet speelde. Helaas,beste lezer ...het ergste moet nog komen.....Pas op uw centen , want de onvermijdelijke belastingsverhogingen komen eraan.
 
Maar woede lost niets op en is vaak het gevolg van een gevoel van machteloosheid....
Ik durf hopen dat  " jan-met -de -pet"  eindelijk eens gaat begrijpen dat het bij de verkiezingen is dat men de kaarten schudt. Achteraf doen politici gewoon hun zin....België een democratische modelstaat.... Laat me lachen !
 
Eigenlijk had boven dit rubriekje een foto van Verhofstadt moeten prijken. Helaas, ik heb het niet over mijn hart gekregen uit vrees dat u  mijn website achteraf nooit meer zou bezoeken.
En om uw woede enigzins wat te bekoelen (of om u wat op te warmen bij de koelere temperaturen)  een kiekje van  ene Brigitta . Zou dat Brigitta Callens kunnen zijn ???? 

10:29 Gepost door WV. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.