zaterdag, 04 oktober 2003

PANDORA :NIEUW BOEK VAN PIETER ASPE

Pieter ASPE is ongetwijfeld één van de meest gelezen misdaadauteurs van Vlaanderen en Nederland. Zopas verscheen zijn 12de boek PANDORA waarmee hij de spannende reeks thrillers, met in de hoofdrollen commissaris Van In  en zijn minnares en tevens onderzoeksrechter Hannelore Martens, voortzet.
In dit boek is het gegeven vrij eenvoudig: een oud dossier wordt heropend.Twintig jaar geleden werden een legerofficier, een geestelijke en een gemeenteraadslid op dezelfde manier vermoord: een kogel door het hoofd en twee in de borst..De misdaden werden nooit opgelost  tot Van In het dossier onder handen neemt en het onderzoek van A tot Z overdoet.De gebeurtenissen die daarop volgen leiden naar een verrassend resultaat....Alles speelt zich af in het kader van het mooie historische Brugge...
VTM is op dit ogenblik bezig met het verfilmen van zijn boeken die stuk voor stuk juweeltjes zijn van het nieuwe Vlaamse literaire genre : de misdaadroman.
Via scherpzinnige observaties en vaak spetterende dialogen groeit elk verhaal naar een spannende climax. het boek is geschreven in een vlotte meeslepende stijl die een gedegen vakmanschap verraadt.
Ik kan de boeken van Pieter ASPE - voor dezen die van het genre houden - zeer warm aanbevelen !
 
 Meer informatie via : www.misdaadauteurs.be of http://auteurs.skynetblogs.be
                                 
 
 
17:59 Gepost door WV. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.