zondag, 15 november 2009

P-MAGAZINE : Het geheime seksleven van het Belgisch Koningshuis

pmag0946In P- Magazine verscheen zopas een artikel van de hand van Wim Swinnen over de buitenechtelijke avontuurtjes van de familie van Saksen-Coburg (van Leopold I tot Albert II.)
In een vlotte directe stijl confronteert de auteur ons met de talrijke amoureuze escapades en liefdesaffaires van de leden van het Belgisch Koningshuis met als gevolg een rits buitenechtelijke nazaten (de zogenaamde koninklijke bastaards !)....Het bijna onblusbaar libido van de Coburgs spreekt tot de verbeelding !
Dat deze smeuïge verhalen (voor een deel gebaseerd op oncontroleerbare roddels en geschiedkundige waarheden) ons indertijd door onze leraars geschiedenis netjes verzwegen werden is een feit. Koningen en hun gevolg hebben immers een voorbeeldfunctie !
Terecht gaat men in het artikel van P-Magazine ervan uit dat Koning Boudewijn als uitzondering op de regel bestempeld kan worden . (Boudewijn koesterde toch volgens sommigen een bijna platonische liefde voor zijn stiefmoeder Liliane Baels!).

Tot slot dit : Kroonprins Filip en Prinses Mathilde blijken tot op de dag van vandaag de schandalenreeks bij de Coburgs definitief te stoppen ! De invloed van de "heilige" Koning Boudewijn en de "charismatische beweging " is duidelijk zichtbaar bij ons toekomstig koningskoppel dat langzaam maar zeker klaargestoomd wordt om Albert II op te volgen.
Wie geïnteresseerd is in het artikel van P-Magazine loopt vliegensvlug naar de krantenwinkel !

11:01 Gepost door WV. in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.