zaterdag, 09 april 2011

Kroonprins FILIP en Prinses MATHILDE - Prins LAURENT en Prinses CLAIRE

a24-flipmathil-pn_jpg_170.jpgbroers_jpg_h380_jpg_568.jpg
Voor de zoveelste maal in zijn leven is Prins Laurent over de schreef gegaan. Hij reisde naar Congo hoewel de Regering en de Koning hun veto hadden gesteld. In Congo zelf ontmoette hij personen (o.a President Kabila) die nauw betrokken zijn bij de politiek .Dit alles kon nefaste gevolgen hebben voor de buitenlandse politiek van ons land.Anderzijds was het niet goed duidelijk wat Prins Laurent in Congo ging uitspoken. Rondom zijn vzw's en vennootschappen hangt een wazige sluier ! Een vette kluif voor de pers (vooral de Vlaamse pers) die de jaarlijkse dotatie voor Laurent wil afschaffen !.Prins Laurent komt hierdoor onverwacht in het oog van de storm terecht !
Velen zullen dan ook wellicht verrast geweest zijn door de openlijke broederliefde tussen Kroonprins Filip en Prins Laurent.
"Hij is mijn broer en hij blijft mijn broer" zijn woorden die men zeker niet verwachtte van Prins Filip na de zoveelste fratsen van zijn broer Prins Laurent.Terwijl de Belgische dynastie op haar grondvesten davert en veel journalisten en politici het gedrag van Laurent streng afkeuren blijft Prins Filip hem dus openlijk verdedigen. Daar waar iedereen er van uitging dat het al lang niet meer boterde tussen de twee broers heeft het er alle schijn van dat het nu hun vader, Koning Albert II en zijn onmiddellijke entourage , die de enige vijand zijn ...Begrijpe wie begrijpen kan ! Of zou er dan toch ruzie zijn in de koninklijke familie ?
Deze foto toont echter duidelijk aan dat de broers het nog goed met elkaar kunnen stellen.

Zie ook op facebook ! www.facebook.com/willy.vincent

19:42 Gepost door WV. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.